Boc a semnat contractul pentru primul tronson al Centurii metropolitane a Clujului

Boc a semnat contractul pentru primul tronson al Centurii metropolitane a Clujului
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2023

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a semnat contractul pentru primul tronson al Centurii metropolitane a Clujului, în valoare de 22,4 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Am semnat astăzi, 8 august, în Sala de sticlă a primăriei, contractul de proiectare și execuție privind realizarea tronsonului I al centurii metropolitane a municipiului - tronsonul între Cluj și Florești - în valoare de 22,4 milioane euro cu TVA. Este vorba despre tronsonul care are ca menire principală asigurarea conectivității pentru Spitalul Regional de Urgență”, a transmis Boc.

Raport final de expertiză la 28 de pasaje și poduri din București: Pasajul Obor, Pasajul Lujerului și podul Băneasa, incluse în categoria V urgență, nesatisfăcătoare circulației. Reacția lui Nicușor Dan CITEȘTE ȘI Raport final de expertiză la 28 de pasaje și poduri din București: Pasajul Obor, Pasajul Lujerului și podul Băneasa, incluse în categoria V urgență, nesatisfăcătoare circulației. Reacția lui Nicușor Dan

Primarul din Cluj-Napoca a explicat că se va extinde la 6 benzi de circulație zona DN1 Cluj-Florești până la Spitalul Regional de Urgență - câte o bandă pe sens va fi dedicată transportului în comun, salvărilor, poliției, pompierilor.

”De asemenea, se vor amenaja piste de biciclete pentru încurajarea utilizării mijloacelor de comun alternative la mașină - fiind create astfel culoare de mobilitate alternativă, parte integrantă a viziunii pe termen lung pentru Cluj-Napoca și zona metropolitană. Totodată, va fi amenajat pasaj pietonal subteran în zona hipermarketului Metro, iar pentru facilitarea accesului la Spitalul Regional de Urgență vom avea un pasaj rutier suprateran”, a mai transmis primarul.

Acesta explică faptul că, pe întregul tronson modernizat, s-a prevăzut sistem de iluminat cu telegestiune și sistem de canalizare pluvială.

”Odată încheiat contractul se va constitui garanția de bună execuție și se dă ordinul de începere a lucrărilor. Durată de execuție este de 20 luni, din care 6 luni proiectare și 14 luni execuție”, a mai explicat Emil Boc.

CFO-ul Tesla a demisionat, fără explicații. Compania a numit deja un înlocuitor CITEȘTE ȘI CFO-ul Tesla a demisionat, fără explicații. Compania a numit deja un înlocuitor

Proiectul privind ”Drum TransRegio Feleac TR 35- Etapa I Centura Metropolitană TR 35 și Drumuri de Legătură - Faza I – Centura Metropolitană TR 35 și Drumuri de legătură Tronson 1 – Drum B4.1- Modernizare DN1 de la km la 481+500 km 483+655” va fi realizat de câștigătorul licitației, Asocierea S.C. VIAROM CONSTRUCT S.R.L. - S.C. ELECTROGRUP S.A.

Tronsonul II al centurii metropolitane, în valoare de 838 milioane euro, are ca termen de depunere a ofertelor 25 septembrie 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
boc
cluj