Primăria Capitalei a primit o ofertă din partea Mercedes – Benz pentru achiziția a 130 de autobuze hibride

Primăria Capitalei a primit o ofertă din partea Mercedes – Benz pentru achiziția a 130 de autobuze hibride
scris 8 mai 2019

Primăria Capitalei a anunțat, marți, că a primit o ofertă din partea Mercedes – Benz România pentru achiziția a 130 de autobuze hibride, contract estimat la 195,5 milioane lei (41,1 milioane euro), fără TVA.

Primăria a demarat în luna martie procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de furnizare a 130 de autobuze hibride noi, din gama de 12 m, prin publicarea în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) a anunțului de participare. Valoarea estimată a achiziției este de 195,5 milioane lei, (41,1 milioane euro), fără TVA, scrie News.ro.

În data de 7 mai, s-a vizualizat oferta pentru achiziția celor 130 de autobuze hibride, urmând ca documentația încărcată în SICAP să intre în analiza comisiei de evaluare constituită în cadrul autorității contractante. În cadrul procedurii a depus ofertă o singură companie, Mercedes – Benz România, potrivit primăriei.

Aplicațiile Google vor avea un mod Incognito în care datele personale nu vor fi salvate CITEȘTE ȘI Aplicațiile Google vor avea un mod Incognito în care datele personale nu vor fi salvate

Finanțarea provine din fonduri nerambursabile, Municipiul București având încheiat cu Administrația Fondului pentru Mediu, în acest scop, un contract de finanțare care vizează achiziționarea a 100 de troleibuze și a 130 de autobuze hibride.

”Valoarea totală a investiției în noile mijloace de transport public (100 de troleibuze și a 130 de autobuze hibride) se ridică la aproximativ 488 de milioane de lei, din care fonduri nerambursabile primite din partea Administrației Fondului de Mediu reprezintă 340 de milioane de lei”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria capitalei
autobuze hibride
mercedes – benz