Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare în locul autobazei RATB Floreasca

Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare în locul autobazei RATB Floreasca
scris 14 ian 2018

Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare în locul autobazei RATB Floreasca situată în Sectorul 2, urmând ca aceasta să fie relocată în termen de un an, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Proiectul care urmează să fie supus votului consilierilor prevede preluarea de la RATB a terenului din strada Donizetti nr. 8-10 din Sectorul 2, acolo unde funcționează autobaza Floreasca, pentru realizarea unei parcări, scrie News.ro.

Terenul are o suprafață de 19.580 de metri pătrați.

Firea anunță începerea construirii mai multor parcări subterane și supraterane în Capitală, cu aproape 4.500 de locuri CITEȘTE ȘI Firea anunță începerea construirii mai multor parcări subterane și supraterane în Capitală, cu aproape 4.500 de locuri

"Municipiul București în acest moment se confruntă cu un deficit major de locuri de parcare și din acest motiv se dorește suplimentarea acestora în anumite zone, care se află în plină dezvoltare imobiliară. (...) Prin construirea acestei parcări, Municipiul București dorește să vină în sprijinul cetățenilor în vederea fluidizării circulației rutiere, cât și a ambuteiajelor”, se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit adresei RATB atașată la proiectul de hotărâre, Regia va reloca autobaza Florească în termen de maximum un an

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
primaria capitalei
ratb
floreasca
parcare