Producătorul de tapițerii auto Adient Trim Ploiești angajează 200 de persoane, ca urmare a revenirii pieței auto

Producătorul de tapițerii auto Adient Trim Ploiești angajează 200 de persoane, ca urmare a revenirii pieței auto
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2020

Producătorul de tapițerii auto Adient Trim Ploiești a anunțat că angajează 200 de persoane pentru funcția de operator mașină de cusut, motivând această decizie prin revenirea pieței auto.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Adient Trim Ploiești, companie specializată în fabricarea de tapițerii auto, își consolidează capacitatea de producție și angajează 200 de persoane pentru funcția de operator mașină de cusut. Oferta include salarii atractive și beneficii peste media pieței, dar și siguranța unui loc de muncă stabil și oportunități profesionale pe termen lung”, arată compania într-un comunicat.

Volkswagen a anunțat prețurile pentru ID.4, mult mai mici decât Tesla Model Y CITEȘTE ȘI Volkswagen a anunțat prețurile pentru ID.4, mult mai mici decât Tesla Model Y

Campania de recrutare a fost inițiată în urma unei creșteri a volumelor, odată cu revenirea pieței auto, precizează compania.

”Pe lângă un salariu atractiv, angajații beneficiază de prime, bonusuri de performanță, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200% și spor pentru ore de noapte”, mai anunță compania.

Compania arată că asigură, în mod gratuit, mijloace de protecție pentru toți angajații: măști produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanți, distanțare socială la cantina fabricii și igienizare periodică în fabrică, scrie News.ro.

”Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei Adient”, a spus Adrian Diță, plant manager Adient Trim Ploiești.

Adient Trim Ploiești are acum peste 1.800 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Are 85.000 de angajați în 238 de fabrici localizate în 34 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale.

viewscnt
Afla mai multe despre
adient trim
tapiterii