Profitul și veniturile Skoda au scăzut în primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei

Profitul și veniturile Skoda au scăzut în primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2020

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scăzut cu 25% în primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul ceh de automobile a înregistrat în primele trei luni din 2020 un profit operațional de 307 milioane de euro, în timp ce veniturile au scăzut cu 1,4%, la 4,85 miliarde de euro, scrie Agerpres.

VIDEO Dacia a reînceput producția de automobile la Mioveni CITEȘTE ȘI VIDEO Dacia a reînceput producția de automobile la Mioveni

Skoda se așteaptă ca impactul cel mai semnificativ de pe urma epidemiei să fie resimțit în trimestrul doi din 2020, în urma opririi producției în primele luni din acest an.

Pe plan global, livrările Skoda au scăzut cu 24% în primul trimestru din acest an, la 232.900 vehicule. În întreaga lume, vânzările de mașini scad semnificativ, din cauza măsurilor adoptate pentru a ține sub control epidemia.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
skoda
pandemie