Proleasing Motors - Bugetăm 2023 ca al 16-lea an consecutiv de creștere a vânzărilor

Proleasing Motors - Bugetăm 2023 ca al 16-lea an consecutiv de creștere a vânzărilor

Lucian Alexe, CEO al Proleasing Motors

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2023

Proleasing Motors, distribuitor și reparator autorizat pentru mărcile BMW, Ford și Hyundai, a încheiat anul 2022 cu venituri de 293 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Rezultatele preliminare indică un profit operational de 25 milioane lei.

PROFIT NEWS TV Rudi Vizental, CEO ROCA Investments, despre recenta majorare de capital: Efortul a fost mult mai mare decât ni l-am imaginat. Cine sunt investitorii CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Rudi Vizental, CEO ROCA Investments, despre recenta majorare de capital: Efortul a fost mult mai mare decât ni l-am imaginat. Cine sunt investitorii

Din 2009 până în prezent, Proleasing Motors a avut o creștere constantă a business-ului, bazată, în principal, pe dezvoltarea portofoliului de mărci deținute și pe consolidarea echipelor.

“95 dintre cei 150 de angajați au peste 10 ani vechime în cadrul companiei, inclusiv 6 dintre cei 8 manageri ai principalelor departamente implicate în activitatea comercială”, spune Lucian Alexe, CEO al Proleasing Motors.

În 2022, Proleasing Motors a livrat 1.650 de mașini și a facturat 72.000 de ore de service.

“La începutul anului 2023 existau 373 mașini contractate și aflate in procesul de producție, fapt ce ne încurajează pentru a bugeta cel de al 16-lea an consecutiv de creștere a vânzărilor”, încheie Lucian Alexe.

Proleasing Motors este companie cu capital exclusiv românesc. În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în trei centre autorizate Ford (Ploiești, Buzău și Târgoviște), un centru BMW (Ploiești) și un centru Hyundai (Ploiești).

Sediul central Proleasing Motors este localizat la ieșirea din Ploiești spre Buzău, pe strada Șoseaua Ploiești-Buzău DN 1B Nr. 505.

viewscnt
Afla mai multe despre
proleasing motors
venituri