Rechemare pentru Suzuki Swift în România pentru un defect mai straniu

Rechemare pentru Suzuki Swift în România pentru un defect mai straniu
scris 1 iul 2019

Reprezentanța Suzuki în România, sucursală a Suzuki Ungaria, a notificat autoritățile române despre rechemarea a peste 2.000 de automobile Swift, pentru remedierea unui defect mai straniu: airbag-urile se pot deschide dacă trântești ușa mai tare.

Magyar Suzuki ZRT, Sucursala București, reprezentanța mărcii japoneze în România, care se ocupă de importul și distribuția pe piața noastră a mașinilor Suzuki, a anunțat o rechemare în service pentru modelul Swift, produs în perioada 2017 - 2019, cu codurile A2L310/412/414, respectiv modelul Swift și Swift Sport, fabricat în Japonia, din cauza unui defect cauzat de airbagurile cortină (laterale) și pretensionerul centurii de siguranță. Acestea se pot declanșa “la închiderea mai puternică a portierelor spate”.

Numărul de autovehicule comunicat pentru rechemare în România se ridică la 2116, însă importatorul susține că este posibil ca nu toate mașinile să fi fost vândute în România. Unul dintre motive ar putea fi reexporturile făcute de unele companii private către vestul europei, după ce le-au cumpărat de la dealerii din România.

Suzuki publică lista completă a seriilor de șasiu, astfel că proprietarii modelului Swift pot consulta lista și se pot adresa unui service autorizat Suzuki, în cazul în care se regăsesc pe listă.

Rechemare globală pentru Porsche Cayenne și Panamera. Mașinile pot pleca singure de pe loc CITEȘTE ȘI Rechemare globală pentru Porsche Cayenne și Panamera. Mașinile pot pleca singure de pe loc

Operațiunea de remediere derulată în service presupune o verificare de 10 minute și o reparație de circa 60 minute, în care se repoziționează axul coloanei de direcție.

Rechemarea are loc la nivel global, pe piețele pe care modelul Swift a fost vândut, însă nu a fost anunțat numărul total al exemplarelor care trebuie să ajungă în service-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
suzuki rechemare
suzuki swift
recall suzuki swift
rechemare service swift