Renault anunță începerea construirii viitorului sediu din București, împreună cu Globalworth

Renault anunță începerea construirii viitorului sediu din București, împreună cu Globalworth
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 aug 2017

Renault anunță începerea lucrărilor la noul sediu al companiei, care va reuni toate activitățile desfășurate în București de angajații săi. Construcția va fi realizată de Globalworth Real Estate, partenerul Renault în acest proiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondul de investiții imobiliare Globalworth a fost înființat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas.

Renault a anunțat anul trecut decizia de a muta într-un singur sediu toate activitățile companiei din București.

Ministerul Dialogului Social caută să închirieze pe piață un sediu în centrul Capitalei. La Ministerul Fondurilor Europene, contractul cu Papalekas a ajuns în instanță CITEȘTE ȘI Ministerul Dialogului Social caută să închirieze pe piață un sediu în centrul Capitalei. La Ministerul Fondurilor Europene, contractul cu Papalekas a ajuns în instanță

Globalworth a câștigat contractul de construire a noului sediu, astfel că în luna iulie a acestui an compania imobiliară a anunțat achiziția unui teren de 57.000 de metri pătrați, în zona de vest a orașului, foarte aproape de sediul actual al Renault. Zona de vest este preferată de Renault pentru a avea un acces rapid către cele mai importante activități ale sale în România, Uzina Dacia de la Pitești și Centrul Tehnic Titu, care aparține Renault Technologie Roumanie.

Pentru a marca începerea construirii noului sediu, Yves Caracatzanis, CEO Group Renault Romania, va fi prezent pe 28 august, alături de reprezentanții Globalworth la startul turnării fundației viitoarei clădiri, din zona Bulevardul Preciziei. Aceasta va avea circa 47.000 metri pătrați și va fi închiriată de Renault pentru următorii 11 ani. 

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
globalworth