Renault deschide în România precomenzile pentru SUV-ul Arkana, exclusiv online. Prețuri speciale pentru primele 20 de mașini

Renault deschide în România precomenzile pentru SUV-ul Arkana, exclusiv online. Prețuri speciale pentru primele 20 de mașini
scris 23 apr 2021

Renault Arkana, SUV-ul dezvoltat de constructorul frnacez pe platforma Dacia și transferat apoi pe noua platformă CMF-B, poate fi rezervat de clienții din România, începând de săptămâna viitoare.

Renault Arkana este un automobil cu o poveste destul de complicată, dar care aduce pe piața din Europa un SUV cu un profil coupe, specific mărcilor premium, dar la un preț de model de volum. Arkana a fost creat de Renault în urmă cu 3 ani pe platforma actuală a lui Dacia Duster, fiind destinat pieței din Rusia. La acel moment a existat speculația potrivit căreia era luată în calcul o lansare în Europa sub marca Dacia.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Ulterior, o versiune identică estetic, dar construită pe platforma CMF-B a fost lansată în Coreea de Sud, sub marca Samsung Motors, iar anul trecut Renault a anunțat că modelul se va vinde în Europa, cu aceeași platformă tehnică, folosind marca franceză. Astfel, Renault poate echipa mașina cu cele mai noi tehnologii, mai scumpe și capabile să genereze prețuri mai mari, astfel încât să asigure un profit. Printre tehnologiile prezente la bord se numără motoarele hibrid E-Tech.

Clienții din România pot rezerva acest model, începând cu 27 aprilie, exclusiv pe platforma online a mărcii. Renault anunță că primele 20 de modele acoperă toate versiunile de echipare și motorizare, având însă și o serie de dotări suplimentare.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Prețul pentru precomenzile online este unul special, începând de la 25.540 euro, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC, având în echipare: asistență la menținerea benzii de rulare, EASY LINK 7" (sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil 7", radio, Bluetooth - audio streaming și handsfree, funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB), funcția Traffic Sign Recognition. Cel mai scump Arkana disponibil online, pentru precomenzi, este un RS Line, cu motorizare E-TECH 145, la 30.890 euro.

Începând din 10 mai, modelul va putea fi comandat direct la dealeri, la prețurile de listă.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault arkana
precomenzi arkana
preturi renault arkana romania