FOTO Primele schițe ale viitoarei Skoda Fabia

FOTO Primele schițe ale viitoarei Skoda Fabia
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 apr 2021

Skoda se pregătește să lanseze a patra generație a modelului de clasă mică, Fabia, și publică primele schițe cu designul acestuia, cu mai puțin de o lună înainte de lansare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Primele schițe ale noii generații Skoda Fabia au apărut după ce compania publicase și imagini cu mașina camuflată. Noul model anunță de pe acum un design fresh, care aduce aminte de VW Polo, generația care iese de pe piață în acest an. Ies în evidență farurile geometrice, și liniile robuste, bine proporționate, mult mai dinamice decât vechile generații.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Constructorul ceh spune că mașina va fi mai lungă cu 111 milimetri față de vechea Fabia, dar și mai lată cu 48 de milimetri. Mai exact, va avea 4,10 metri lungime, 1,78 metri lățime, iar înălțime, 1,46 metri. Ampatamentul va fi destul de mic, 2,56 metri, în timp ce portbagajul va avea 380 litri, respectiv 1.190 litri cu scaunele rabatate.

Șeful Skoda, Thomas Schäfer, declarații arogante într-un interviu: Skoda nu va fi niciodată Dacia, asta e o prostie! CITEȘTE ȘI Șeful Skoda, Thomas Schäfer, declarații arogante într-un interviu: Skoda nu va fi niciodată Dacia, asta e o prostie!

Sunt cunoscute, de asemenea, și detalii privind motoarele: două versiuni de motoare MPI și trei versiuni turbo, toate pe benzină, niciunul diesel. Vor avea puteri între 48 kW și 110 kW, cu un vârf de gamă 1.5 TSI, de 150 CP, un automobil sportive de-a dreptul, cu o cutie DSG în șapte trepte.

Skoda Fabia a fost al cincilea model ca volum de vânzări, în 2020, pentru marca cehă, fiind depășit de Octavia și de cele trei SUV-uri ale mărcii. Fabia a depășit, în schimb, cu 105.500 unități vândute, limuzina Superb.

FOTO Primele schițe ale viitoarei Skoda Fabia

FOTO Primele schițe ale viitoarei Skoda Fabia

viewscnt
Afla mai multe despre
skoda fabia
foto skoda fabia
noua generatie fabia