Renault va investi peste 600 milioane de euro în Spania până în 2020, inclusiv pentru construcția unui nou automobil

Renault va investi peste 600 milioane de euro în Spania până în 2020, inclusiv pentru construcția unui nou automobil
scris 6 mai 2016

Renault va investi peste 600 de milioane de euro în Spania, până în 2020, inclusiv în construcția unui nou model de automobil și a unui nou motor la fabrica deținută în Valladolid, relatează Reuters.

Proiectul industrial al Renault pentru perioada 2017-2020 va depăși două planuri anterioare ale grupului francez în Spania, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, scrie News.ro

Noul plan strategic va duce la angajarea a 2.000 de angajați permanenți la Valladolid și a 1.000 de angajați temporari la Palencia, după perioada verii, potrivit site-ului Archy World News.

Noul motor care va fi produs la Valladolid, în nordul Spaniei, va fi destinat unor vehicule Renault, Nissan și Daimler.

Netflix permite configurarea traficului realizat pe conexiunea de date CITEȘTE ȘI Netflix permite configurarea traficului realizat pe conexiunea de date

Directorul Renault în Spania, Vicente de los Mozos, a menționat totodată succesul vânzărilor modelului Megane, noul plan industrial incluzând îmbunătățirea designului și confortului acestuia.

De la lansarea primei generații a Megane, Renault a vândut 6,6 milioane de unități, din care 4 milioane au fost fabricate la Palencia.

Cea mai mare investiție a Renault în Spania a fost de 600 de milioane de euro.

Renault construiește la fabrica din Valladolid automobilul hatchback Clio, SUV-ul Captur și modelul electric Twizy.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault