Reprezentantul Volvo pe piața românească îl aduce la conducere pe fostul manager al importatorului Honda

Reprezentantul Volvo pe piața românească îl aduce la conducere pe fostul manager al importatorului Honda

Ionuț Lupu

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2018

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața autohtonă, anunță numirea lui Ionuț Lupu în funcția de Director Executiv. Anterior, Ionuț Lupu a fost General Manager al Diviziei Comerciale in cadrul Honda Trading România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul vânzărilor de automobile, Ionuț Lupu este specializat pe segmentul de dezvoltare și creștere a business-ului.

Adițional vastei experiențe pe care o are în domeniul auto, Ionuț Lupu este licențiat în Științe Economice și absolvent a două programe de masterat - Management și Strategie, respectiv Comerț Exterior, dar și un program MBA Executive dedicat persoanelor cu funcții de conducere. Parcursul său academic s-a derulat exclusiv în Franța și Marea Britanie. În sfera profesională a ocupat poziții de management  în companii precum Dacia Commercial, Renault Commercial Roumanie sau Honda Trading Romania. 

Dezvoltatorul primului hotel Courtyard by Marriot din România, anunțat de Profit.ro, îl aduce pe piața locală pe cel mai bogat om din Lituania. Planul: construcția a 4 hoteluri în România CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul primului hotel Courtyard by Marriot din România, anunțat de Profit.ro, îl aduce pe piața locală pe cel mai bogat om din Lituania. Planul: construcția a 4 hoteluri în România

Euro Inter Trade Corporation (EIT Forum Auto) este reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața din România. EIT Forum Auto colaborează, în prezent, cu șase dealeri autorizați din București, Constanța, Cluj, Timișoara și Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
honda
volvo