Rolls-Royce a vândut un număr record de automobile

Rolls-Royce a vândut un număr record de automobile

Foto: Patrick Allen | Dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 ian 2020

Constructorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars a anunțat marți că vânzările sale au crescut anul trecut cu 25%, în pofida înrăutățirii condițiilor economice globale, grație unei cereri solide pentru primul său SUV, Cullinan, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania cu o istorie de 116 ani a informat că anul trecut a vândut un număr record de 5.152 de automobile, în creștere cu 25% față de precedentul record din 2018, când a livrat 4.107 unități, scrie Agerpres.

Premierul anunță că Programul Rabla va continua ”cel mai probabil în luna martie” CITEȘTE ȘI Premierul anunță că Programul Rabla va continua ”cel mai probabil în luna martie”

Noul record de vânzări se datorează în mare parte modelului Cullinan, care a fost responsabil pentru aproximativ 40% din vânzările companiei.

America de Nord a continuat să fie cea mai importantă regiune pentru Rolls-Royce, contribuind cu o treime din vânzările totale ale firmei, urmată de China și Europa. Printre țările unde Rolls-Royce a stabilit un nou record de vânzări se numără Rusia, Japonia, Australia, Qatar și Coreea de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls-royce
masini