Uber se extinde pe o nouă nișă și vinde bilete de autobuz

Uber se extinde pe o nouă nișă și vinde bilete de autobuz
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 ian 2020

Utilizatorii Uber pot merge acum la cazinouri și cu transportul public, cumpărând bilet direct din cadrul aplicației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uber a anunțat la CES 2020, care are loc ca în fiecare an în Las Vegas, că - acum și în acest oraș - aplicația companiei va permite utilizatorilor să cumpere bilete de autobuz.

Opțiunea va fi disponibilă într-un tab numit Tranzit, ce va exista în paralel cu funcția tradițională de comandă a unei mașini personale și va lăsa utilizatorii aleagă între transportul în comun și cel cu o mașină mică.

Proiect: Subvenție de peste 7.000 euro pentru anumite familii la cumpărarea unei mașini cu 7 locuri CITEȘTE ȘI Proiect: Subvenție de peste 7.000 euro pentru anumite familii la cumpărarea unei mașini cu 7 locuri

În tab-ul tranzit vor fi disponibile o serie întreagă de opțiuni pentru transportul în comun, de la abonamente lunare, la acces nelimitat vreme de o oră. Toate acestea, prin RTC-ul din Nevada de sud (Regional Transportation Commission).

Las Vegas este al doilea oraș în care Uber lansează opțiuni de transport în comun, după ce în urmă cu an a debutat în Denver.

Transportul în comun va aduce cu siguranță noi venituri pentru Uber, însă ar fi interesant de văzut ce părere au și șoferii companiei despre noul serviciu.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
autobuz
las vegas