Ryanair a anunțat LISTA completă cu zborurile anulate până la finalul lunii octombrie. Ce zboruri din România apar pe listă

Ryanair a anunțat LISTA completă cu zborurile anulate până la finalul lunii octombrie. Ce zboruri din România apar pe listă
scris 19 sep 2017

Operatorul aerian low-cost Ryanair a publicat lista completă a curselor care vor fi anulate în următoarele șase săptămâni, măsură anunțată în acest weekend.

Ryanair a anunțat că va renunța la 50 de curse zilnic, precizând că pasagerii afectați vor fi notificați prin email și SMS. Aceștia pot cere banii înapoi sau își pot rezerva o altă cursă.

Pe listă apar ca anulate curse între Italia și București: cursa din Roma din 23 septembrie, cursa din Bologna din 24 septembrie și cursa din Milano din 1 octombrie. 

Lista completă a zborurilor anulate poate fi accesată aici.

VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului CITEȘTE ȘI VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului

Ryanair a decis să anuleze 50 de zboruri zilnic timp de șase săptămâni, până la finele lunii octombrie, măsură prezentată drept o încercare de a îmbunătăți gradul de punctualitate, scăzut sub 80% în prima jumătate a acestei luni.

Printre motivele invocate de companie se numără nealocarea la timp a concediilor pentru piloți și personalul de bord, o serie de greve ale angajaților, precum și întârzieri cauzate de vremea nefavorabilă și plecări ale piloților. Norwegian Air a recrutat peste 140 de piloți de la Ryanair în acest an, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei norvegiene.

Cursele anulate de Ryanair reprezintă mai puțin de 2% din totalul celor peste 2.500 de zboruri operate zilnic, însă măsura ar putea afecta între 285.000 și 385.000 de pasageri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ryanair
zboruri
anulari