Ryanair a avut în iunie cea mai aglomerată lună a sa din toate timpurile

Ryanair a avut în iunie cea mai aglomerată lună a sa din toate timpurile
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iul 2022

Ryanair a avut în iunie cea mai aglomerată lună a sa din toate timpurile, transportând 15,9 milioane de pasageri, în creștere față de doar 5,3 milioane cu un an mai devreme și depășind un record anterior stabilit în mai, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Factorul său de încărcare, care măsoară cât de bine ocupă o companie aeriană locurile disponibile, a ajuns la 95% pentru prima dată de la începutul pandemiei de Covid-19, scrie News.ro.

CONFIRMARE Guvernul prezintă măsurile fiscale - restricții la microîntreprinderi, inclusiv pe consultanță, creșteri TVA la băuturi cu zahăr și HoReCa, impozite mai mari pe case și dividend, plafoane noi la venit din alte surse, limite la extrasalariale CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Guvernul prezintă măsurile fiscale - restricții la microîntreprinderi, inclusiv pe consultanță, creșteri TVA la băuturi cu zahăr și HoReCa, impozite mai mari pe case și dividend, plafoane noi la venit din alte surse, limite la extrasalariale

Compania aeriană irlandeză, cea mai mare din Europa după numărul de pasageri, a declarat că a operat peste 88.500 de zboruri în iunie, factorulul de încărcare crescând de la nivelul de 92% al lunii precedente, când a transportat 15,4 milioane de pasageri.

Factorul de încărcare al Ryanair a atins în mod regulat cel puțin 96% cu o lună înainte de pandemie și a atins 97% în iunie 2019.

Compania aeriană low cost se așteaptă să transporte cu 15% mai mulți pasageri în această vară decât în ​​același sezon din 2019 și va transporta un record de 165 de milioane de pasageri în anul care se va încheia în martie 2023.

Ryanair a transportat puțin sub 100 de milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2022, iar cel mai mare record înainte de Covid-19 a fost de 149 de milioane de pasageri.

Compania a declarat săptămâna trecută că mai puțin de 2% din zborurile sale au fost afectate de un val inițial de greve din partea sindicatelor personalului navigant din Belgia, Spania, Portugalia, Franța și Italia.

Ryanair a adăugat sâmbătă că se așteaptă la ”întreruperi minime (dacă vor exista)” din cauza altor 12 zile de grevă anunțate de personalul navigant din Spania, pentru sfârșitul acestei luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
pasageri