Ryanair lansează curse aeriene spre Albania din România

Ryanair lansează curse aeriene spre Albania din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2023

Ryanair va opera 200 de zboruri pe săptămână și 17 noi rute către și din Albania, inclusiv de la București pentru turiștii români, ca parte a programului său de iarnă, cu bilete ce pornesc de la 29,99 euro/segment, a informat operatorul aerian irlandez.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Albania va deveni a 37-a țară din rețeaua Ryanair, în condițiile în care compania aeriană își continuă strategia de creștere, pentru a transporta 300 de milioane de pasageri până în 2034. Cu recenta comandă record de 300 de noi avioane B737-MAX-10, Ryanair va ajunge la 800 de aeronave până în 2033, fiind singura companie aeriană majoră care poate înregistra o creștere importantă pe termen lung în Europa, arată Agerpres.

Tesla, discuții pentru o nouă fabrică în Europa CITEȘTE ȘI Tesla, discuții pentru o nouă fabrică în Europa

Pentru a celebra anunțul de joi, Ryanair va lansa vânzări la prețuri promoționale pe noua rută spre și de la Aeroportul Tirana, în perioada octombrie 2023 – martie 2024, rezervările urmând să fie făcute până pe 11 iunie, doar pe site-ul Ryanair.com.

„Suntem încântați să anunțăm 200 de zboruri Ryanair pe săptămână către și din Albania, începând din iarna acestui an. Cele 17 noi rute inițiale vor oferi acces imediat la piețele cheie de turism, cum ar fi Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Italia, Polonia, Marea Britanie, Suedia și România, oferind în același timp tarife competitive și sporind conectivitatea pentru cetățenii români care vor să călătorească, să-și vadă prietenii sau familia din străinătate”, a declarat Eddie Wilson, director în cadrul Ryanair.

Anunțul Ryanair vine după cel făcut cu o zi în urmă de Wizz Air, potrivit căruia compania din Ungaria va opera o nouă rută din București către Tirana, începând din 29 octombrie 2023.

„Începând cu 29 octombrie 2023, pasagerii români care pleacă de pe Aeroportul Internațional ‘Henri Coandă’ București au șansa de a merge în Tirana pentru vacanțe, călătorii de afaceri sau vizitarea prietenilor și familiei, în zilele de duminică, miercuri, joi și sâmbătă. Cu localnici primitori, o viață de noapte vibrantă și o mulțime de atracții, Tirana oferă destule de făcut chiar și în timpul unui scurt city-break sau a unei vacanțe lungi în care să evadați într-o destinație nouă. Capitala Albaniei este cunoscută pentru amestecul său uimitor de stiluri arhitecturale, variind de la influențe otomane la italiene, făcând din oraș un centru de mare interes cultural. Istoria sa bogată, bucătăria și ospitalitatea locului fac din Tirana o destinație ce trebuie neapărat vizitată de călătorii care vor să descopere noi culturi și experiențe. Tirana este, de asemenea, înconjurată de peisaje naturale impresionante, inclusiv Parcul Național Muntele Dajti, ceea ce o face o destinație perfectă și pentru cei în căutare de aventuri”, se arată în comunicatul Wizz Air.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
albania
romania