Ryanair lansează o nouă rută spre România

Ryanair lansează o nouă rută spre România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 1 sep 2021

Transportatorul aerian low-cost Ryanair va introduce o nouă rută din Marea Britanie spre România în sezonul de iarnă, care debutează în luna octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania irlandeză a prezentat programul zborurilor din Londra pentru această iarnă, anunțând deschiderea a 14 noi rute către destinații europene, inclusiv zboruri pe ruta Londra Stansted-Oradea.

Tot de pe Stansted, Ryanair va mai deschide rute spre Helsinki, Stockholm, Tampere, Trapani, Treviso și Zagreb, iar de pe aeroportul Londra Luton va opera zboruri spre alte 7 noi destinații și anume Fuerteventura, Gran Canaria, Grenoble, Napoli, Shannon, Torino și Gatwick-Malaga.

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia a anunțat numele noului crossover cu 7 locuri. „Evocă dinamism și energie pozitivă.” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Dacia a anunțat numele noului crossover cu 7 locuri. „Evocă dinamism și energie pozitivă.”

Până la miezul nopții joi (2 septembrie), Ryanair a anunțat că oferă tarife începând de la 19,99 lire sterline, pentru călătoriile ce vor fi efectuate până la finele lunii noiembrie.

Ryanair a anunțat, recent, că va opera și 5 noi rute de pe aeroporturile din România în sezonul de iarnă, spre Salonic, Veneția Treviso, Birmingham, Dublin și Bruxelles.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
ryanair zboruri romania
zboruri londra oradea
sezon iarna