Se redeschide circulația pe DN 67 C, între Novaci și Rânca, cu restricție pentru mașinile mai mari de 7,5 tone

Se redeschide circulația pe DN 67 C, între Novaci și Rânca, cu restricție pentru mașinile mai mari de 7,5 tone
scris 13 feb 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, miercuri, începând cu ora 11.00, se redeschide circulația pe DN 67 C, între Novaci și Rânca, județul Gorj, pentru autovehiculele cu masa maximă total autorizată mai mică de 7,5 tone.

CNAIR anunț că, miercuri, începând cu ora 11:00, se redeschide circulația rutieră pe DN 67C, între Novaci și Rânca, județul Gorj, pentru autovehiculele cu masa maximă total autorizată mai mică de 7,5 tone, scrie News.ro.

FOTO Poze-spion cu Dacia Sandero. Când și unde va fi lansată CITEȘTE ȘI FOTO Poze-spion cu Dacia Sandero. Când și unde va fi lansată

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis oficialii CNAIR.

Traficul a fost închis, marți dimineață, după o noapte de cod galben de ninsori importante cantitativ și viscol.

Măsura a fost luată din cauza viscolului și a ninsorilor consistente ce produs vizibilitate extrem de redusă (aproape de 0).

viewscnt
Afla mai multe despre
dn 67 c
transalpina