Sindicatele grupului Air France-KLM se opun numirii unui director general care nu este francez

Sindicatele grupului Air France-KLM se opun numirii unui director general care nu este francez
scris 17 aug 2018

Sindicatele din grupul Air France-KLM se opun numirii unui director general care nu este francez, pe fondul așteptărilor ca boardul să îl numească pe directorul operațional al Air Canada, Benjamin Smith, în funcția de CEO, transmite MarketWatch.

”Este de neconceput ca Air France, care este o companie franceză din 1933, să cadă în mâinile unui director străin”, se arată într-un comunicat publicat joi de un grup format din nuă sindicate, scrie News.ro.

Presa franceză a relatat că operatorul aerian urmează să îl numească pe Smith în funcția de director general, după o ședință care a avut loc joi după-amiază, dar compania nu a confirmat acest lucru.

Facebook va transmite meciuri din Liga Campionilor CITEȘTE ȘI Facebook va transmite meciuri din Liga Campionilor

Air France a rămas fără director general din luna mai, când fostul CEO, Jean-Marc Janaillac, a demisionat după ce nu a reușit să încheie un acord salarial cu angajații.

Prețul acțiunilor Air France-KLM a scăzut cu peste 35% în acest an, din cauza profitului slab și a relațiilor tensionate dintre conducere și sindicatel, care au îngrijorat investitorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
air france-klm