Sixt Group România continuă "Atelierul Union Motors". Alți 10 elevi intră în cursă, în anul școlar 2019-2020

Sixt Group România continuă "Atelierul Union Motors". Alți 10 elevi intră în cursă, în anul școlar 2019-2020
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 19 sep 2019

În România, tinerii din școlile profesionale au opțiuni limitate de practică și de învățare a unei meserii. În cadrul Union Motors, parte a SIXT Group România, și unul dintre cele mai mari ateliere auto din țară, lucrează mulți profesioniști (mecanici, vopsitori, tinichigii), cu ani de experiență în domeniu. Este locul ideal unde tinerii de la școlile profesionale pot învăța, în mod practic, o meserie. Aici, ei au acces la echipamente de ultimă generație și de o echipă de profesioniști, rețeta potrivită pentru o bază practică solidă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este și motivul pentru care, în anul școlar 2018 – 2019, 7 elevi de la Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu, din București, s-au înscris și au participat activ în proiectul, “Atelierul Union Motors”. Cei mai buni 2 elevi au primit burse, iar unul dintre ei face parte acum din echipa Union Motors, ca angajat. Școala a fost selectată de către o comisie specială formată din reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București, cu sprijinul EDIT, inițiatorul proiectului, Ora de Educație Rutieră în care SIXT Group România este partener de mobilitate.

În anul școlar 2019-2020, alți 10 elevi vor participa la “Atelierul Union Motors” și vor avea ocazia să învețe meserie de la profesioniști.

 “SIXT Grup România a fost mereu interesat să dea înapoi comunităților în care activează și să sprijine copiii aflați în dificultate, prin implicarea în programe pe termen lung menite să contribuie la o educație durabilă a copiilor.  Astfel că, în 2017, am creat #AlwaysYesToEducation, din dorința noastră de a contribui activ la procesul educațional al copiilor din familiile defavorizate. Cu ajutorul a două ONG-uri chiar am facut acest lucru. La finalul anului 2017, #AlwaysYesToEducation s-a dezvoltat în zona educației copiilor pentru asimilarea și înțelegerea corectă a regulilor de circulație. Angajații, implicați voluntar în #AlwaysYesToEducation le predau acum școlarilor la Ora de Educație Rutieră. Și pentru că am văzut că România suferă din cauza locurilor limitate unde tinerii de la școlile profesionale pot practica o meserie, le oferim șansa tinerilor elevi de la scolile profesionale să învețe meserie la Union Motors, unul dintre cele mai mari service-uri auto din România, de la profesioniștii noștri și, celor mai buni, să devină parte din echipa noastră.”, declară Tal Lahav CEO SIXT Group România

Cei 10 elevi se vor bucura de câteva beneficii:  transport oferit de companie, masă zilnică, echipament de lucru, materiale de lucru, trainer profesionist / angajat al Union Motors. Cei mai buni vor primi și diplomă de absolvent, beneficii financiare și posibilitatea de a fi angajat la Union Motors.

“Atelierul Union Motors” este un proiect dezvoltat de SIXT Group România, în parteneriat cu EDIT, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proiectul face parte din programul #AlwaysYesToEducation, inițiat de SIXT Group România, în anul 2017.

SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și părțile interesate. SIXT Group România a creat Sistemul "One-Stop Shop", prin care poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă: SIXT LEASING - leasing operațional (www.sixtleasing.ro), SIXT Rent a Car (www.sixt.ro), SIXT SH - mașini second hand (www.sixtsh.ro ), OPEL UNION MOTORS - autoturisme noi Opel (www.opel-unionmotors.ro) si UNION MOTORS - service auto - unul dintre cele mai mari din Romania, autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – (www.union-motors.ro).

viewscnt
Afla mai multe despre
sixt group
mecanici
vopsitori
tinichigii