STB introduce plata cu cardul și pe linia 41

STB introduce plata cu cardul și pe linia 41
scris 1 sep 2020

STB extinde plata călătoriei cu cardul bancar contactless, direct la validator, și pe liniile de tramvai 1 și 10, dar și pe linia de metrou ușor 41.

Tariful unei călătorii este același, indiferent de tipul de card utilizat: 1,3 lei – pe liniile urbane, 1,5 lei – pe liniile regionale și 3,5 lei – pe liniile expres.

Noul regulament UE privind omologarea și supravegherea pieței auto intră marți în vigoare. Amenzi de până la 30.000 euro/vehicul pentru nereguli CITEȘTE ȘI Noul regulament UE privind omologarea și supravegherea pieței auto intră marți în vigoare. Amenzi de până la 30.000 euro/vehicul pentru nereguli

„Noua modalitate de plată oferă mai multă flexibilitate tuturor călătorilor, întrucât permite achitarea călătoriei cu orice card bancar contactless, Mastercard sau Visa, emis oriunde în lume, fără comision sau alte taxe. Validatoarele contactless, puse la dispoziție în autobuzele Otokar, Mercedes Citaro hibrid, și de astăzi și în tramvaiele liniilor de noapte și în cele de pe linia 41, sunt unele de ultimă generație și permit atât validarea cardului de transport, cât și a cardului bancar”, se arată într-un comunicat STB.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
plata calatorie card