STB susține că a cheltuit mult pentru curățarea mijlocelor de transport

STB susține că a cheltuit mult pentru curățarea mijlocelor de transport
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2022

STB a cheltuit în 2021 peste 12 milioane de lei pentru curățarea mijlocelor de transport. Peste 150 de oameni se ocupă zilnic de această activitate, iar reprezentanții STB spun că mijloacele de transport sunt spălate integral de două ori pe lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Majoritatea mijloacelor de transport sunt murdare. Angajații s-au plâns de mai multe ori că nu au cele necesare pentru a face curățenie. Conducerea STB spune că s-au alocat banii necesari, dar că nu se face treabă. STB vrea să externalizeze serviciul, o procedură de achiziție fiind făcută în acest sens.

VIDEO - Conferința Profit.ro & DPD România: Accelerare istorică a plăților online la bilete de avion, vacanțe, electrocasnice, restaurante, haine. Este momentul în care retailerii trebuie să înlăture fricțiunea între magazine fizice și online CITEȘTE ȘI VIDEO - Conferința Profit.ro & DPD România: Accelerare istorică a plăților online la bilete de avion, vacanțe, electrocasnice, restaurante, haine. Este momentul în care retailerii trebuie să înlăture fricțiunea între magazine fizice și online

În 2021 STB a avut un parc circulant de 291 tramvaie, 185 de troleibuze și 1.293 de autobuze.

„În anul 2021, an în care activitatea Societății de Transport București STB S.A. a fost influențată de efectele pandemiei de Covid19, suma alocată pentru curățarea mijloacelor de transport în comun a fost 11.838.871 lei. Valoarea achizițiilor de materiale pentru curățenie (detergenți, detartranți, degresanți și fosfatați) a fost de 283.369,91 lei. La nivelul unităților de exploatare, peste 150 de angajați sunt implicați zilnic în acțiuni de spălare și dezinfectare a mijloacelor de transport. Aceștia sunt repartizați astfel: 86 curățitori vehicule în depouri și 75 curățitori vehicule în autobaze”, arată HotNews.ro.

După retragerea din traseu, toate vehiculele sunt spălate zilnic atât în interior, cât și la exterior, spun reprezentanții STB.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
mijloace de transport
curatenie