Tarom lansează o nouă cursă regulată

Tarom lansează o nouă cursă regulată
scris 30 aug 2018

Transportatorul aerian național Tarom va conecta Republica Moldova de România printr-o nouă cursă regulată pe ruta Chișinău-Timișoara, începând cu 16 septembrie.

Cursa va fi operată de trei ori pe săptămână, miercuri, vineri și duminică. Prețurile pornesc de la 100 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul companiei, scrie News.ro.

AirHelp: Din 320 de zboruri charter în iulie, 40 nu au plecat la ora programată, având întârzieri totale de peste 600 de minute. Cele mai afectate au fost rutele către Spania și Antalya CITEȘTE ȘI AirHelp: Din 320 de zboruri charter în iulie, 40 nu au plecat la ora programată, având întârzieri totale de peste 600 de minute. Cele mai afectate au fost rutele către Spania și Antalya

La rândul său, directorul general Tarom, Werner Wolff, afirmă că societatea va continua să se dezvolte și să fie o companie prezentă pe piață, cu oferte noi.

”Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an și nu intenționăm să ne oprim aici. Cunoaștem dorința pasagerilor din Moldova de a se conecta la Spațiul European. Pentru Timișoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chișinău este o destinație valoroasă pentru a dezvolta afaceri și investiții pe termen lung. Am încredere în această nouă rută și în colaborarea cu Aeroportul Internațional Chișinău”, a declarat directorul general Tarom, Werner Wolff.

De asemenea, pe 16 septembrie, pe Aeroportul Internațional Chișinău, Tarom va organiza o tombolă la care va oferi două bilete gratuite pe cea mai nouă rută din portofoliul său, Chișinău – Timișoara și retur.

Tarom are circa 1.850 de salariați și operează în prezent pe zborurile externe și interne cu o flotă de 25 de aeronave.

Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achiziția a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un preț de catalog de 586 milioane dolari și vor fi livrate până în anul 2023.

În plus, compania vrea să schimbe 13 avioane din flotă, urmând să dea un anunț în acest sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
timisoara
chisinau