TAROM reia zborurile regulate spre Sofia, suspendate în urmă cu peste 1 an

TAROM reia zborurile regulate spre Sofia, suspendate în urmă cu peste 1 an
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 12 iul 2021

TAROM a reluat zborurile regulate spre Sofia, după o pauză de mai bine de un an, cauzată de pandemie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În iulie, transportatorul aerian român cu capital de stat va opera două zboruri pe săptămână pe ruta București-Sofia, lunea și joia, urmând ca din august să adauge încă două zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și vineri.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

TAROM a sistat cursele spre capitala Bulgariei în urmă cu peste un an, pe fondul restricțiilor introduse de autorități pentru a frâna răspândirea noului coronavirus.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

“Zborurile între cele două capitale balcanice sunt de o mare importanță, deoarece contribuie la dezvoltarea turismului, a relațiilor comerciale și de afaceri, precum și la consolidarea relațiilor bune dintre Bulgaria și România”, spune Jesus Caballero, directorul SOF Connect, concesionarul aeroportului din Sofia.

Aflată într-un amplu proces de restructurare, TAROM a intrat, recent, în vizorul Comisiei Europene, care a anunțat că investighează dacă măsurile de sprijin acordate de autoritățile române sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat acordate întreprinderilor aflate în dificultate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
curse sofia
zboruri bucuresti sofia tarom
pandemie
coronavirus