Tarom va repatria duminică 189 de pasageri din Zakynthos și Rhodos

Tarom va repatria duminică 189 de pasageri din Zakynthos și Rhodos
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2022

TAROM va repatria duminică 189 de pasageri blocați în Zakynthos și Rhodos, din cauza anulării recente a zborurilor companiei Blue Air, informează compania printr-un comunicat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cursa, operată pe ruta Otopeni-Zakynthos-Rhodos-Otopeni, va decola la ora 19:10 și se va întoarce pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora locală 2:00.

De asemenea, luni, 12 septembrie 2022, prin intermediul unei alte curse speciale, urmează a fi repatriați alți 189 cetățeni din insula Zakynthos. Aeronava care îi va transporta decolează de la Otopeni la ora 13:00 și se va întoarce la ora 17:10, ora României.

MESAJ Blue Air - Reluarea operațiunilor la nivelul de dinainte nu este posibil. Fără sume eliberate trebuie să o luăm de la 0, să ne naștem din nou! CITEȘTE ȘI MESAJ Blue Air - Reluarea operațiunilor la nivelul de dinainte nu este posibil. Fără sume eliberate trebuie să o luăm de la 0, să ne naștem din nou!

Sâmbătă, transportatorul aerian național a efectuat un zbor de repatriere pe ruta Otopeni-Zakynthos-Heraklion-Otopeni. Aeronava a aterizat în jurul orelor 11:30 având la bord 160 pasageri. De asemenea, o altă aeronavă a companiei a repatriat din capitala insulei Creta - Heraklion un număr de 189 pasageri, cursa aterizând la ora 3:10 - ora României, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Citiți mai mult pe Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
blue air