Tesla a numit înlocuitorul lui Elon Musk

Tesla a numit înlocuitorul lui Elon Musk
scris 8 nov 2018

Tesla a numit-o în funcția de președinte pe Robyn Denholm, care este membră independentă a consiliului de administrație din 2014, în conformitate cu un acord cu autoritățile de reglementare americane care prevede înlocuirea lui Elon Musk din această funcție, transmite Reuters.

Compania avea termen până pe 13 noiembrie să numească un președinte independent al consiliului de administrație, potrivit acordului cu Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC), scrie News.ro.

Instituția a acuzat că tweet-urile lui Musk despre intenția de a retrage Tesla de la bursă au fost frauduloase, iar miliardarul trebuie să renunțe la funcția de președinte și să păstreze doar rolul de director general.

Parlamentul obligă prin lege Guvernul să construiască în doar 4 ani Autostrada Unirii, de peste 300 kilometri, plus un pod nou peste Prut. ALDE nu va vota bugetul pe 2019 dacă proiectul nu este finanțat CITEȘTE ȘI Parlamentul obligă prin lege Guvernul să construiască în doar 4 ani Autostrada Unirii, de peste 300 kilometri, plus un pod nou peste Prut. ALDE nu va vota bugetul pe 2019 dacă proiectul nu este finanțat

Musk a afirmat în august că se gândește să retragă Tesla de la bursă la prețul de 420 de dolari pe acțiune și că a asigurat finanțarea necesară, afirmație care s-a dovedit a fi neadevărată. Ulterior, mai multe agenții guvernamentale au deschis investigații.

Denholm este în prezent director financiar al operatorului australian de telecomunicații Telstra și a fost director independent în board-ul Tesla din 2014.

Denholm va renunța la funcția de director financiar al Telstra după încheierea unei perioade de preaviz de șase luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
robyn denholm
elon musk