Tesla va desființa 9% din locurile de muncă, pentru a reduce costurile

Tesla va desființa 9% din locurile de muncă, pentru a reduce costurile
scris 13 iun 2018

Tesla va desființa aproximativ 9% din locurile sale de muncă, a declarat marți directorul general Elon Musk, care vrea să reducă cheltuielile fără să pună în pericol producția automobilului de serie Model 3, transmite Reuters.

Musk a postat pe Twitter imagini cu un email despre care a spus că a ajuns în posesia presei și a spus că restructurarea face parte din simplificarea structurii de management a Tesla promisă luna trecută, scrie News.ro.

VIDEO Uber lansează o versiune simplificată a aplicației CITEȘTE ȘI VIDEO Uber lansează o versiune simplificată a aplicației

”În cadrul acestor eforturi și a necesității de a reduce costurile și a deveni profitabili, trebuie să luăm decizia dificilă de a renunța la 9% dintre colegii din companie”, potrivit email-ului, care precizează că măsura nu afectează angajații implicați în activitățile productive, așa că producția automobilului Model 3 nu va fi afectată.

La sfârșitul anului trecut, Tesla avea 37.543 de angajați, potrivit datelor companiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tesla
locuri de munca