Thyssenkrupp deschide o nouă fabrică la Sibiu, unde produce pentru nume precum Daimler, Jaguar Land Rover, Porsche

Thyssenkrupp deschide o nouă fabrică la Sibiu, unde produce pentru nume precum Daimler, Jaguar Land Rover, Porsche
scris 26 iun 2019

Grupul industrial german Thyssenkrupp a deschis o nouă fabrică de amortizoare la Sibiu, în urma unei investiții de 60 de milioane de euro. Noua unitate va produce amortizoare pentru nume cunoscute din industria auto, precum Daimler, Jaguar Land Rover și Porsche.

Thyssenkrupp produce amortizoare la Sibiu din anul 1996, sub marca Bilstein. Noua unitate de producție reprezintă o extensie a fabricii existente și a asigurat crearea a peste 350 de noi locuri de muncă, potrivit companiei.

În total, cele două fabrici de la Sibiu au în prezent circa 1.000 de angajați.

Opel va rechema în România peste 1.000 de mașini, în cadrul campaniei globale, ca urmare a depășirii limitei de emisii CITEȘTE ȘI Opel va rechema în România peste 1.000 de mașini, în cadrul campaniei globale, ca urmare a depășirii limitei de emisii

Thyssenkrupp Bilstein Sibiu a încheiat anul 2018 cu afaceri de 399,3 milioane de lei, în urcare de la 333,6 milioane de lei în anul anterior. Profitul companiei a scăzut însă cu peste 13 milioane de lei, de la 35,3 milioane de lei la aproximativ 22 milioane de lei.

La nivel internațional, Thyssenkrupp deține fabrici de amortizoare auto în Europa, SUA și China. Business-ul este parte a diviziei de componente auto, cu vânzări de aproximativ 8 miliarde de euro și peste 34.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
thyssenkrupp
fabrica amortizoare sibiu
unitate productie
investitie
deschidere