Timișoara devine al patrulea oraș din România unde este disponibil serviciul Uber. Tariful va fi cel mai mare din țară

Timișoara devine al patrulea oraș din România unde este disponibil serviciul Uber. Tariful va fi cel mai mare din țară
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2016

La mai puțin de o săptămână de când a fost lansat în Brașov, serviciul de ride sharing Uber poate fi folosit și în Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După București, Cluj și Brașov, Timișoara este al patrulea oraș din România unde pot fi folosite serviciile Uber. Principiile de utilizare sunt aceleași de până acum: comanda unei curse se face prin alegerea destinației în cadrul aplicației Uber de Android și iOS, iar plata se realizează cu cardul înregistrat în aplicație.

Singura diferență este tariful. La 1,75 de lei pe kilometru, Timișoara este orașul din România cu cel mai mare preț. Nu este exclus ca peste câteva luni acest tarif să fie redus, în funcție de cererea pentru servicii Uber. Așa s-a întâmplat în București, de exemplu.

Uber ajunge în Brașov, al treilea oraș din România. Prețul este peste București CITEȘTE ȘI Uber ajunge în Brașov, al treilea oraș din România. Prețul este peste București

Tarifele Uber pentru România, pe kilometru, sunt următoarele:

București - 1,3 lei
Cluj - 1,7 lei
Brașov - 1,5 lei
Timișoara - 1,75 lei

Uber are la ora actuală peste 140.000 de utilizatori înregistrați în România. Conform companiei, în ultimele 6 luni aplicația a fost deschisă de peste 3.000 de ori în Timișoara, fapt care demonstrează interesul din zonă pentru serviciile Uber.

Cursele Uber sunt disponibile în Timișoara de miercuri 23 noiembrie, începând cu ora 13. Prima cursă în Timișoara este gratuită pentru cei care folosesc pentru întâia oară serviciul, în limita a 30 de lei. Pentru gratuitate trebuie introdus codul ”TIMISOARA” în aplicație.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
ride sharing
timisoara