Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, mașinile circulă în coloană

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, mașinile circulă în coloană
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 ian 2020

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță că, duminică, traficul este aglomerat pe Valea Prahovei, unde mașinile circulă în coloană. Pe sectoarele de autostradă, circulația este moderată, iar carosabilul este uscat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Vă informăm că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de coborâre al DN 1 Brașov-Ploiești,  între kilometrii 134 și 132, pe raza stațiunilor Azuga și Bușteni, județul Prahova, unde se circulă în coloană”, a transmis, duminică, IGPR, arată news.ro.

Potrivit sursei citate, pe sensul de urcare către zona montană se circulă în coloană pe tronsonul kilometric 128 – 132, între localitățile Poiana Țapului și ieșirea din Bușteni.

VIDEO&FOTO Dacia Sandero, cu motor de 265 CP, va participa în premieră, în WRC - Campionatul Mondial de Raliuri CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Dacia Sandero, cu motor de 265 CP, va participa în premieră, în WRC - Campionatul Mondial de Raliuri

”Trafic intens către Capitală este și la kilometrul 105 al DN 1 Brașov-Ploiești, în zona orașului Comarnic. Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului”, a mai precizat IGPR.

Polițiștii precizează că, pe toate tronsoanele de autostradă, traficul este moderat, nu se înregistrează precipitații, iar carosabilul este curat.

Poliția recomandă rute alternative pentru cei care se întorc duminică din vacanța de sărbători petrecută pe Valea Prahovei și vor să evite aglomerația de pe DN1.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanță, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare.

Pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;
- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;
- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;
- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei
trafic