Trafic închis pe Drumul Expres Craiova-Pitești, pentru a se putea executa lucrările de racordare a tronsonului 2 cu tronsonul 3

Trafic închis pe Drumul Expres Craiova-Pitești, pentru a se putea executa lucrările de racordare a tronsonului 2 cu tronsonul 3
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2023

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova anunță că, de luni, traficul rutier se închide pe Drumul Expres 12, Craiova-Pitești, pentru a se putea executa lucrările de racordare a tronsonului 2 cu tronsonul 3.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

”Începand cu data de 11.12.2023 ora 7:00 se închide circulația pe DEx 12 Craiova-Pitești, între Nod Rutier DJ 546 Slatina Sud-Est, km 50+150 și Nod Rutier DN 65 - Valea Mare Nord-Est km 57 + 720”, anunță DRDP Craiova.

Star Storage și-a cerut insolvența și anunță măsuri strategice de restructurare a datoriilor din perioada pandemiei COVID-19 CITEȘTE ȘI Star Storage și-a cerut insolvența și anunță măsuri strategice de restructurare a datoriilor din perioada pandemiei COVID-19

Potrivit sursei citate, circulația va fi deviată pentru toate categoriile de autovehicule astfel: DEx 12 km 50+150 - DJ 546 - Slatina - str. Draganești - str. Artileriei - str. Cireașov - str. Pitești - DN 65 Valea Mare, scrie News.ro.

”Închiderea circulației este necesară pentru a se putea executa lucrările de racordare a tronsonului 2 cu tronsonul 3 din cadrul DEx 12, Craiova –Pitești”, a precizat compania.

Potrivit acesteia, restricția va dura până la finalizarea lucrărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumul expres craiova-pitești
trafic