Trafic îngreunat între stațiunile Sinaia și Bușteni și la intrarea în Comarnic, dar și în zona Bran și între Tuzla și Eforie Nord

Trafic îngreunat între stațiunile Sinaia și Bușteni și la intrarea în Comarnic, dar și în zona Bran și între Tuzla și Eforie Nord
scris 14 aug 2017

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, luni după-amiază, pe Valea Prahovei, mașinile circulând cu viteză redusă între stațiunile Sinaia și Bușteni și la intrarea în Comarnic dinspre Nistorești, pe sensul de mers București - Brașov, iar în sens invers între Predeal și Bușteni. Cu viteză redusă se circulă și în zona Bran, mai ales pe sensul de mers dinspre Moieciu, dar și în județul Constanța, pe DN39, pe tronsonul Tuzla - Eforie-Nord. La această oră, circulația s-a intensificat și pe Transfăgărășan.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni la prânz, pe DN1, pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă cu viteză redusă între Sinaia și Bușteni și la intrarea în Comarnic dinspre Nistorești, pe sensul de mers București - Brașov, iar în sens invers între Predeal și Bușteni, scrie News.ro.

Polițiștii rutieri informează că a început să se formeze coloană de mașini și pe DN73A, la intersecția cu DN1 (la intrarea în Predeal dinspre Râșnov).

COTAR: Transportatorii vor alimenta în afara țării după majorarea accizei la motorină și benzină CITEȘTE ȘI COTAR: Transportatorii vor alimenta în afara țării după majorarea accizei la motorină și benzină

Pe ruta alternativă DN1A Ploiești - Cheia - Săcele nu au apărut, până în acest moment, probleme semnificative de trafic, fiind doar ușor aglomerat în Vălenii de Munte.

În județul Brașov, în zona Bran, pe DN73, mai ales pe sensul de mers dinspre Moieciu, se circulă cu viteză redusă, la fel și în județul Constanța, pe DN39,  pe tronsonul Tuzla - Eforie Nord.

Polițiștii rutieri informează că circulația s-a intensificat și pe DN7C-Transfăgărășan, iar în următoarele ore este de așteptat să se circule îngreunat în zona Bâlea Lac, unde parcările sunt deja pline.

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic
sinaia
transfagarasan