Traficul pe Podul peste Dunăre de la Ruse va fi oprit patru ore pe noapte, în perioada 28-31 august

Traficul pe Podul peste Dunăre de la Ruse va fi oprit patru ore pe noapte, în perioada 28-31 august
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2023

Traficul pe Podul peste Dunăre de la Ruse va fi oprit timp ce patru ore pe noapte, în perioada 28-31 august, în fiecare noapte între orele 22:00 și 02:00. Motivul îl reprezintă realizarea unor lucrări de reparații urgente la rosturile și panourile de beton ale structurii podului, a anunțat Agenția de Infrastructură Rutieră (RIA).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În perioada restricției, toate tipurile de vehicule vor fi oprite să traverseze în ambele sensuri. Serviciile vamale și de frontieră din Bulgaria și România au fost consultate deoarece punctul de trecere a frontierei este mai puțin aglomerat în cel moment al zilei. RIA și-a cerut scuze șoferilor pentru disconfort, dar lucrările de reparații și reabilitare sunt necesare pentru a asigura deplasarea în siguranță, scrie Agerpres.

Renault se așteaptă la majorarea vânzărilor de mașini electrice CITEȘTE ȘI Renault se așteaptă la majorarea vânzărilor de mașini electrice

RIA a informat că până la sfârșitul lunii ar urma să fie anunțată o licitație publică pentru renovarea cuprinzătoare a Podului peste Dunăre, de pe partea bulgară, deoarece facilitatea se află într-o stare gravă.

Agenția a subliniat că până acum nu a fost realizată nicio reparație majoră a podului. Rosturile au fost consolidate în urmă cu mai bine de 22 de ani, în timp ce hidroizolația și pavajul de asfalt au fost înlocuite în 2011.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
pod
bulgaria
trafic