Tramvaiele 16 și 21 revin, începând de duminică, pe traseul inițial, cu întoarcere la Piața Sf. Gheroghe

Tramvaiele 16 și 21 revin, începând de duminică, pe traseul inițial, cu întoarcere la Piața Sf. Gheroghe
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2018

Tramvaiele 16 și 21 vor reveni, începând de duminică, pe traseul inițial, urmând să întoarcă din nou la Piața Sf. Gheorghe, anunță vineri STB (fost RATB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Societății, tramvaiele liniilor 16 și 21 vor reveni la terminalul „Piața Sf. Gheorghe”, așa cum au avut traseul inițial, și nu vor mai întoarce la Piața Sf. Vineri, cum au făcut în ultimele aproape patru luni, scrie News.ro.

Primăria Capitalei va achiziționa 100 de troleibuze autonome și 130 de autobuze hibride cu aproximativ 488 de milioane de lei, din care 80% ar putea veni de la Fondul de Mediu CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei va achiziționa 100 de troleibuze autonome și 130 de autobuze hibride cu aproximativ 488 de milioane de lei, din care 80% ar putea veni de la Fondul de Mediu

Astfel, liniile 16 și 21 vor funcționa între terminalele „Platforma Industrială Pipera”, respectiv „Pasaj Colentina” și intersecția Calea Moșilor/ Str. Cavafii Vechi, de unde revin la traseul inițial, până la „Piața Sfântul Gheorghe”. Schimbarea temporară a terminalului s-a făcut în 23 iunie pentru realizarea unor lucrări la șinele de tramvai în zona Sf. Gheorghe și pentru că liniile de tramvai erau blocate frecvent de mașinile parcate neregulamentar.

„STB SA apelează la proprietarii vehiculelor parcate în aria terminalului, să permită accesul vehiculelor companiei, pentru reluarea circulației tramvaielor în zonă. În această perioadă, au fost monitorizate fluxurile de călători, în vederea îmbunătățirii ritmicității pe liniile care asigură transportul public în această parte a orașului”, transmite STB.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvai
sf gheorghe