Transportul pe Dunăre între Tulcea și Sulina, asigurat doar cu nave de capacitate mare

Transportul pe Dunăre între Tulcea și Sulina, asigurat doar cu nave de capacitate mare
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2020

Navrom Delta SA, societatea subvenționată de stat pentru a asigura transportul regulat de mărfuri și călători în localitățile izolate din Delta Dunării, folosește, începând din această săptămână, doar nave de capacitate mare pe ruta Tulcea-Sulina și retur, renunțând la semi-rapidele pe care le utiliza anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Directorul general al societății, Nicolae Chichi, a declarat că decizia a fost luată în contextul creșterii numărului solicitărilor pentru această destinație turistică și al măsurilor de prevenție impuse în contextul pandemiei cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Planul de relansare a economiei - Guvernul a \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Planul de relansare a economiei - Guvernul a "tras" proiectele metroului și trenului metropolitan din Cluj ale Primăriei conduse de Boc

"Operăm numai cu nave de 300 de locuri pentru a crea distanța suficientă între pasageri și a respecta normele impuse de autorități. În zilele de vârf, sâmbăta și duminica, avem între 100 și 150 de călători pe navele care fac legătura între Tulcea și Sulina", a afirmat Chichi.

Astfel, pe traseul Tulcea-Sulina nu vor mai exista nave semi-rapide, legătura dintre cele două orașe urmând să fie asigurată de două nave.

"Diferențele de parcurs orar nu vor fi foarte mari, pentru că operăm cu nave modernizate, iar confortul călătorilor este sporit", a precizat directorul societății de transport pe apă.

viewscnt
Afla mai multe despre
navrom
sulina
tulcea