Tranzacție - GOBO Group cumpără afacerea din România a Cargofoor

Tranzacție - GOBO Group cumpără afacerea din România a Cargofoor
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 10 mar 2023
Afacerile inclusiv din România ale companiei olandeze Cargofoor, specializată în transportul cu cisterne, vor fi preluate de grupul belgian GOBO, cu sediul în Lanaken, relevă date analizate de Profit.ro. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cargofoor, cu sediul în Maastricht și filială la Ploiești, este specializată în transportul cu cisterne (chimicale, ulei și grăsimi), cu precădere în țările din Balcani și Europa de Est.
EXCLUSIV Ministerul Mediului a anunțat comercianții de automobile când lansează Rabla 2023 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ministerul Mediului a anunțat comercianții de automobile când lansează Rabla 2023

Cargofoor are 30 de angajați.

Grupul GOBO va prelua acum personalul, operațiunile și vehiculele companiei. GOBO activează de mulți ani în domeniul transportului cu cisterne. 
 
Compania de transport Cargofoor BV a fost înființată în 1964. În 1995 a lansat filiala Cargofoor SRL în România, la Ploiești.
 
Cu sucursale în Lanaken (Belgia), Maastricht (Olanda), Selfkant (Germania), Herzogenrath (Germania), Senec (Slovacia) și Ploiești, grupul GOBO va avea o flotă de 150 de tractoare, 90 de autocisterne și 170 de remorci după această tranzacție.
 
În total, grupul va avea 260 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 42 de milioane de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
gobo
cargofoor
transport cisterne