Trei noi tractoare românești, realizate în perioada pandemiei, lansate pe piață de IRUM Reghin

Trei noi tractoare românești, realizate în perioada pandemiei, lansate pe piață de IRUM Reghin

IRUM TAG 3100

scris 10 iun 2020

Directorul general al IRUM Reghin, Mircea Oltean, a anunțat lansarea pe piață a trei noi tractoare de concepție românească, destinate fermelor de familie, realizate în perioada de restricții din cauza pandemiei de coronavirus.

Între noile modele se numără tractorul IRUM TAG 3100 care va avea 30 de cai-putere, modelele IRUM TAG 5025 C - 5025 CH cu câte 47 de cai-putere, iar modelele IRUM TAG 6225 C - 6225 CH vor avea 60 de cai-putere, scrie Agerpres.

Șeful Tarom a demisionat CITEȘTE ȘI Șeful Tarom a demisionat

"Prețurile acestor modele vor fi cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro. Noile tractoare sunt echipate cu motoare stadiul V de poluare și vor avea disponibilă opțiunea de echipare Power Shift, făcând astfel utilajul mult mai ușor de manevrat. Acestea vor fi destinate fermelor de familie și pot fi echipate cu o gamă largă de accesorii alături de care fermierul să ajute la dezvoltarea agriculturii", a declarat Mircea Oltean.

Potrivit directorului general al IRUM Reghin, aceste tractoare pot fi folosite în solarii, pomicultură, viticultură, dar și în câmp, la cosit, greblat și nu numai.

IRUM Reghin a fost fondată în 1953 și a devenit o societate cu capital complet privat în anul 1999, când societatea Maviprod a preluat-o și a menținut obiectul principal de activitate prin fabricarea de mașini și utilaje dedicate industriei forestiere.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
irum reghin
tractoare