Trenurile directe spre Grecia și Turcia reintră în circulație

Trenurile directe spre Grecia și Turcia reintră în circulație
scris 7 iun 2019

Trenurile directe care vor lega Capitala de Istanbul și Salonic vor reintra în circulație începând de vineri, 7 iunie.

"Este vorba de o ofertă estivală de călătorie a CFR Călători, care se va desfășura în perioada 7 iunie - 7 octombrie. Practic, trenurile vor lega Bucureștiul de trei mari destinații turistice. Vorbim, în ordine, de Sofia, de Istanbul și de Salonic. Trenurile de Salonic vor circula o dată pe săptămână, cu plecare din Capitală în cursul zilei de vineri, la ora 12:40, și sosire la Salonic sâmbăta, la ora 6:59, plecarea din Salonic făcându-se duminica, la ora 23:19, cu sosire în București luni la ora 18:55. Acesta este un serviciu săptămânal, deoarece s-a constatat că nivelul de interes este în special în această perioadă de sfârșit de săptămână", a declarat directorul de comunicare al companiei, Adrian Vlaicu, potrivit Agerpres.

FOTO Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos CITEȘTE ȘI FOTO Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos

Potrivit acestuia, trenul spre Sofia va circula zilnic, cu plecare din București Nord la ora 12:40 și sosire la ora 22:20. Din Sofia, plecarea este programată la ora 8:55, iar sosirea în capitala României este la ora 18:55.

Trenul de Turcia va circula zilnic și va pleca din București la ora 12:40, cu sosire în stația Halkali la ora 7:40. Returul se va face la ora 21:40 din Halkali, cu sosire în Gara de Nord a doua zi, la ora 18:55.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
trenuri
grecia
turcia