Turkish Airlines le oferă laptopuri pasagerilor de la clasa business, după interdicțiile impuse de SUA și Marea Britanie

Turkish Airlines le oferă laptopuri pasagerilor de la clasa business, după interdicțiile impuse de SUA și Marea Britanie
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2017

Compania Turkish Airlines a anunțat sâmbătă că va oferi laptopuri pasagerilor de la clasa business, după ce Marea Britanie și Statele Unite au interzis dispozitivele electronice de mari dimensiuni în cabină la cursele din unele țări arabe, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Compania aeriană națională a început de astăzi (sâmbătă – n.r.) să ofere laptopuri pentru pasagerii săi de la clasa business la zborurile cu destinația Statele Unite”, se arată într-un comunicat.

Compania va oferi același serviciu va fi valabil pentru pasagerii care zboară în Marea Britanie începând din 12 mai, potrivit News.ro.

Pasagerii care vor vor putea cere un laptop de la însoțitorii de zbor, pe care să îl folosească în avion.

Laptopurile vor oferi securitate maximă și vor proteja datele personale ale utilizatorilor “ștergând automat” toate informațiile la închidere.

Se poate și invers: Bata Sky, fosta Blue Air, a intrat din faliment în insolvență, premieră în România CITEȘTE ȘI Se poate și invers: Bata Sky, fosta Blue Air, a intrat din faliment în insolvență, premieră în România

Washingtonul a interzis toate dispozitivele electronice mai mari decât un telefon mobila bordul curselor directe către Statele Unite de pe 10 aeroporturi din șapte țțări din Orientul Mijlociu și din Turcia. SUA permit transportul acestora numai în bagajul de cală.

Marea Britanie a impus o restricție similară vizând cinci țări din Orientul Mijlociu și nordul Africii, precum și din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
turkish airlines
laptop
pasageri