Furnizorul de soluții de logistică CHEP face schimbări în conducerea subsidiarei din România și la nivel european

Furnizorul de soluții de logistică CHEP face schimbări în conducerea subsidiarei din România și la nivel european
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2018

CHEP, liderul mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleților, parte a grupului Brambles, l-a desemnat pe Gabriel Andronescu în rolul de Director, Commercial Strategy & Innovation, urmând a coordona proiectele de inovație și creșterea profitabilă a mai multor divizii de business ale grupului logistic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gabriel Andronescu a condus timp de 7 ani subsidiara locală a CHEP, locul său urmând a fi luat de Gabriel Ivan, fost Managing Director și National Sales Director la Bunzl. În trecut, acesta a ocupat roluri de vânzări și manageriale la Wrigley România, Unilever și Diversey, parte din grupul SealedAir.

Modelul de business circular al CHEP implică utilizarea în comun de paleți de calitate superioară de către mai multe companii, care pot beneficia împreună de costuri reduse în rețeaua națională și regională a furnizorului logistic. Portofoliul companiei include peste 200 de companii cu acționariat românesc și internațional din industria producătoare de bunuri de larg consum, pentru care a emis în ultimul an fiscal peste 4,7 milioane de fluxuri de paleți reutilizabili pentru a reduce costurile și impactul asupra mediului.

GRAFIC Inflația și intensificarea consumului ridică piața bunurilor de larg consum CITEȘTE ȘI GRAFIC Inflația și intensificarea consumului ridică piața bunurilor de larg consum

Compania operează prin două depozite, în Ploiești și Timișoara și o rețea care cuprinde 1.200 de puncte de livrare la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
chep
servicii logistica