Ultimul tronson al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș a fost lansat la licitație

Ultimul tronson al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș a fost lansat la licitație
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 aug 2022

Ultimul tronson al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș a fost lansat în licitație publică iar ofertele se pot depune până pe data de 14 octombrie 2022, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

"Anunțul de participare pentru proiectarea și execuția Tronsonului 1 (14,25 km) a fost transmis astăzi în SEAP și are termen limită pentru depunerea ofertelor data de 14 octombrie 2022. Valoarea estimată a contractului pentru construcția celor 14,25 km ( Boița-Avrig-Mârșa) este de 2,09 miliarde de lei (fără TVA). Alte 3 tronsoane, cu o lungime totală de 59,44 km, au fost lansate în licitație încă de la începutul săptămânii: Tronsonul 2 - Avrig-Mârșa-Arpașu de jos (19,92 km), valoare estimată de 1,71 miliarde de lei (fără TVA), termen limită pentru depunerea ofertelor, 11 octombrie 2022; Tronsonul 3 - Arpașu de Jos-Sâmbăta de Sus (17,61 km), valoare estimată 1,83 miliarde de lei (fără TVA), termen limită pentru depunerea ofertelor, 12 octombrie 2022, Tronsonul 4 - Sâmbăta de Sus-Municipiul Făgăraș (16,26 km) și un drum de legătură (5,65 km), la o valoare totală estimată de 1,16 miliarde de lei (fără TVA), termen limită pentru depunerea ofertelor, 13 octombrie 2022", a anunțat ministrul.

VIDEO CNAIR a transmis spre publicare anunțul pentru construcția Autostrăzii Focșani-Bacău CITEȘTE ȘI VIDEO CNAIR a transmis spre publicare anunțul pentru construcția Autostrăzii Focșani-Bacău

Conform acestuia, construcția Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, evaluată la 6,79 miliarde de lei (fără TVA), este finanțată din Fonduri Europene Nerambursabile, scrie Agerpres.

Antreprenorii care vor câștiga aceste contracte vor avea la dispoziție 12 luni pentru faza de proiectare și 36 de luni pentru execuția lucrărilor.

Sectorul de Autostradă Sibiu - Făgăraș va asigura conectivitatea infrastructurii rutiere pe intercoridorul Moldova - Transilvania, subliniază Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
sibiu-făgăraș