Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona aerodrumului Tuzla

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona aerodrumului Tuzla
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2019

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, joi după-amiază, în zona aerodrumului Tuzla, două persoane sunt încarcerate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit IGSU, în jurul orei 16.00, în zona aerodromului Tuzla o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat, scrie News.ro.

Din primele informații, în aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele încarcerate. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, una dintre persoane este în stop cardio-respirator.

Uber se extinde în România CITEȘTE ȘI Uber se extinde în România

Au fost alertate la fața locului o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

Reprezentanții Serviciul Județean de Ambulanță spun că elicopterul a preluat un pacient conștient, pe care îl transportă la Spitalul Județean, iar cea de-a două victimă este în continuare în stop și se efectuează protocol de resuscitare.

Conform sursei citate, cel conștient este pilotul care prezintă traumatism cranio-cerebral, multiple fracturi, iar cel în stop este copilotul.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
tuzla