Un zbor din Shanghai, întârziat cu peste cinci ore după ce un pasager a aruncat monede în motor, pentru noroc

Un zbor din Shanghai, întârziat cu peste cinci ore după ce un pasager a aruncat monede în motor, pentru noroc
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iun 2017

Un zbor din Shanghai a fost întârziat cu peste cinci ore, marți, după ce o femeie în vârstă de 80 de ani a aruncat monede în motor, pentru noroc, înainte de a urca în avion, informează bbc.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Femeia a declarat pentru poliție că a aruncat monedele ”rugându-se pentru siguranța zborului”.

Din cele nouă monede care au fost aruncate, una singură a ajuns în motor, dar a fost suficient pentru ca 150 de pasageri să fie evacuați din avion, scrie News.ro.

Poliția a fost chemată la Aeroportul Internațional Shanghai Pudong de un alt pasager, care a observat că femeia a aruncat monedele.

FOTO BMW X3 - a treia generație a fost lansată la uzina din SUA. Pentru prima dată în istorie, SUV-ul are o versiune M Sport. Cât costă noua mașină CITEȘTE ȘI FOTO BMW X3 - a treia generație a fost lansată la uzina din SUA. Pentru prima dată în istorie, SUV-ul are o versiune M Sport. Cât costă noua mașină

Femeia, care călătorea alături de soțul, fiica și ginerele ei, a fost interogată de ofițeri de poliție.

”Pentru a ne asigura că zborul poate fi efectuat în siguranță, a fost desfășurată o cercetare completă a motorului aeronavei”, a transmis China Southern Airlines într-un mesaj publicat pe site-ul de socializare Weibo.

Ulterior, poliția a transmis că femeia aruncase suma de 1,7 yuani, echivalentă cu 0,25 dolari.

”În urma unei investigații, pasagerul în cauză a spus că a aruncat monedele rugându-se pentru siguranța zborului. Potrivit vecinului pasagerului, acesta este adept al religiei budiste”, a transmis poliția.

Incidentul a generat agitație și pe Weibo, unul dintre utilizatori comentând: ”Bunico, aceasta nu este o fântână a dorințelor cu țestoase”.

În urma incidentului, China Southern Airlines le-a cerut pasagerilor să respecte regulile impuse în timpul zborului și să evite un comportament care ar putea fi dăunător siguranței celorlalți pasageri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
shanghai