Vânzările Daimler cresc în China, piața se stabilizează

Vânzările Daimler cresc în China, piața se stabilizează
scris 27 apr 2020

Daimler vede o stabilizare a afacerii din China, după ce statul asiatic a renunțat la restricțiile impuse pentru a ține sub control pandemia de coronavirus (COVID-19), a afirmat Markus Schaefer, membru al Board-ului grupului german, într-un interviu acordat publicației germane Bild am Sonntag, transmite Reuters.

"Numai în China am vândut aproximativ 50.000 vehicule în martie. Asta ne face încrezători", a declarat Markus Schaefer. China este cea mai mare piață auto din lume, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Ministerul Finanțelor analizează împrumuturi de stat pentru firme, cu posibilitatea de a fi convertite în acțiuni. Vor fi disponibile inclusiv pentru companii listate CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ministerul Finanțelor analizează împrumuturi de stat pentru firme, cu posibilitatea de a fi convertite în acțiuni. Vor fi disponibile inclusiv pentru companii listate

Mercedes-Benz, divizia de lux a Daimler, a livrat în primul trimestru aproximativ 477.400 de automobile pe plan global. Anul trecut, clienții din China au achiziționat 694.200 mașini Mercedes-Benz, reprezentând 29% din vânzările totale.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
china