VIDEO Aston Martin a lansat versiunea finală a mașinii sale sport V12 Vantage cu combustie internă

VIDEO Aston Martin a lansat versiunea finală a mașinii sale sport V12 Vantage cu combustie internă
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

Aston Martin a lansat versiunea finală a mașinii sale sport V12 Vantage cu combustie internă, în serie limitată, înainte ca producătorul britanic de automobile de lux să înceapă trecerea treptată la o gamă electrică, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Acest V12 Vantage este într-adevăr un cântec de lebădă”, a declarat pentru Reuters președintele general și investitor al Aston Martin, Lawrence Stroll, scrie News.ro

Uber introduce o nouă taxă CITEȘTE ȘI Uber introduce o nouă taxă

”Există o istorie a V12 Vantages la această companie care datează de câteva decenii în urmă și va fi ultimul pe care îl facem... înainte de a trece la hibridizare și electrificare.”

Aston Martin intenționează să lanseze primul său vehicul complet electric în 2025 și a declarat că din 2026 toate gamele de mașini noi vor avea o opțiune electrică.

Marca de mașini aleasă de agentul secret fictiv James Bond a avut o perioadă dificilă după ce a devenit companie publică în 2018, nu a îndeplinit așteptările și a consumat bani.

În 2020, a obținut noi investiții de la miliardarul Stroll.

V12 Vantage și DBX707, un SUV de lux, sunt primele două vehicule noi ale producătorului auto, produse sub Stroll.

Aston Martin a încorporat tehnologia în mașinile sale de la acționarul Mercedes-Benz, care în 2020 și-a crescut participația în producătorul de automobile aflat în dificultate.

V12 Vantage, care funcționează cu un motor pe benzină, este limitat la 333 de unități la nivel global, cu un preț de pornire de aproximativ 300.000 USD.

Stroll a spus că cererea pentru acest automobil a depășit de trei ori oferta.

Din 2007, Aston Martin a folosit cel mai mare motor în cel mai mic model, pentru a crea Vantage.

Vânzările de mașini premium și de lux au crescut în 2021, în special pe piețele globale cheie precum China și Statele Unite, deoarece restricțiile de călătorie cauzate de pandemie au lăsat consumatorii înstăriți cu un venit disponibil mai mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
aston martin
v12 evantage