VIDEO Capsula Dragon a SpaceX, lansată cu succes spre Stația Spațială Internațională

VIDEO Capsula Dragon a SpaceX, lansată cu succes spre Stația Spațială Internațională
scris 2 mar 2019

Capsula Dragon a companiei SpaceX a fost lansată cu succes, sâmbătă, spre Stația Spațială Internațională (ISS), într-o misiune-test care are ca scop crearea de zboruri cu echipaj uman.

Capsula Crew Dragon de 4,9 metri înălțime, atașată rachetei Falcon 9, a fost lansată de la Kennedy Space Center din Florida la ora României 09.49, având la bord un manechin botezat Ripley, scrie News.ro

Depozitele clienților trebuie protejate în eventualitatea unui Brexit fără acord CITEȘTE ȘI Depozitele clienților trebuie protejate în eventualitatea unui Brexit fără acord

Echipajul de trei oameni de pe Stația Spațială va întâmpina duminică dimineață capsula ce duce 200 de kilograme de provizii și echipamente, potrivit NASA.

În cele cinci zile pe care le va petrece atașată ISS, astronauții Anne McCalin (SUA) și David Saint-Jacques (Canada) vor face teste și vor inspecta cabina Crew Dragon.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
spacex
dragon