VIDEO CNAIR a început deszăpezirea pe Transalpina; acțiunea are loc pe un singur fir, cu evaluarea riscului de avalanșă

VIDEO CNAIR a început deszăpezirea pe Transalpina; acțiunea are loc pe un singur fir, cu evaluarea riscului de avalanșă
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2018

Drumarii au început, miercuri, acțiunile de deszăpazire pe Transalpina. Acțiunea are loc pe un singur fir astfel încât să fie evaluat în permanență riscul de producere a avalanșelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania Națională a Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță, pe pagina oficială de Facebook, că au început miercuri lucrările de deszăpezire pe Transalpina, scrie News.ro.

”Momentan se acționează pe un singur fir pentru a se putea face o evaluare cu privire la zonele cu risc de avalanșă” anunță CNAIR.

Circulația pe Transalpina a fost închisă în 17 noiembrie 2017, din cauza faptului că șoseaua se află în zone de munte, unde dezăpezirea nu se poate face eficient, nu există localități, dar se înregistrează fenomene meteorologice extreme.

FOTO BMW Concept iX3, prezentat la Beijnig ca un studiu pentru viitorul SUV electric, ce va fi produs în China CITEȘTE ȘI FOTO BMW Concept iX3, prezentat la Beijnig ca un studiu pentru viitorul SUV electric, ce va fi produs în China

După iarna 2016- 2017, circulația a fost redeschisă în 29 mai, după ce strarul de zăpadă din zonă s-a redus, iar drumarii au putut efectua deszăpezirea.

DN 67C, drum denumit și Transalpina, este închis în timpul sezonului rece fiind impracticabil și periculos. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
transalpina