VIDEO ”Convoi al libertății” de camionagii, în grevă împotriva vacicnării obligatorii anticovid, la Ottawa

VIDEO ”Convoi al libertății” de camionagii, în grevă împotriva vacicnării obligatorii anticovid, la Ottawa
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2022

Un ”convoi al libertății” de sute de șoferi de camion a ajuns sâmbătă în fața sediului Parlamentului canadian, la Ottawa, în aplauze ale susținătorilor lor, relatează The Huffinagton Post.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unii dintre șoferi au afișat pe camioane înjurături la adresa premierului canadian Justin Trudeau, arată news.ro.

Ei sunt furioși din cauza faptului să sunt obligați să se vaccineze pentru a-și exercita meseria sau să stea în carantină două săptămâni în cazul în care nu se vaccinează.

Investitorii străini pariază pe România CITEȘTE ȘI Investitorii străini pariază pe România

Acest miting la Ottawa încheie un marș care a început, la începutul acestei săptămâni, către estul țării, cu scopul de a forma acest ”convoi”.

Unele imagini postate pe Internet surprind uneori un convoi impresionant al acestor opozanți ai vaccinării obligatorii.

Însă estimări ale numărului participanților au fost larg exagerate de către organizatori.

VIDEO PROFIT NEWS TV Silviu Dragomir, Fondator Eucom Business Language: Dacă avem 30% dintre companii care au afaceri de până în 500.000 de euro, investițiile pe care acestea le pot face în digitalizare sunt relativ mici. De aceea stăm atât de prost CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Silviu Dragomir, Fondator Eucom Business Language: Dacă avem 30% dintre companii care au afaceri de până în 500.000 de euro, investițiile pe care acestea le pot face în digitalizare sunt relativ mici. De aceea stăm atât de prost

Potrivit site-ului fact-checkingPolitifact, estimarea susținătorilor potrivit căreia la protest particpă între 50.000 și 250.000 de camionagii aflați în grevă este foarte supraevaluată.

Potrivit unor calcule efectuate pe teren de către observatori, la manifestație participă un pic peste 1.000 de camioane.

De altfel, doar 15% dintre șoferii canadeni de camioane nu sunt vaccinați împotriva covid-19, adică aproxmativ 16.000 de oameni.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid
protest