VIDEO & FOTO Primele imagini, spectaculoase, cu noul Hyundai Tucson

VIDEO & FOTO Primele imagini, spectaculoase, cu noul Hyundai Tucson
scris 4 sep 2020

Hyundai a publicat primele imagini cu noul Tucson, SUV-ul care a făcut populară marca în Europa, în urmă cu mai bine de15 de ani, și care acum anunță o revoluție în designul SUV-urilor compacte.

Noul Hyundai Tucson va fi lansat în această toamnă, peste aproximativ două săptămâni, într-un eveniment privat, care ține locul conferinței de presă ce ar fi trebui să fie organizată la Salonul de la Paris. Cum acest eveniment nu mai are loc, din cauza pandemiei de coronavirus, toți producătorii și-au reprogramat lansările. Deocamdată, apar pe piață primele imaginie, de tip teasing, iar cele ale lui Tucson sunt capabile să lase de înțeles că noua generație a SUV-ului compact va fi una spectaculoasă. Lumini LED cu o arhitectură futuristă și un interior care vine cu o nouă propunere de display, ce iese din paradigma tabletei sunt doar primele detalii ale viitorului model. Anunțul companiei vorbește despre un design exterior cu tema „Parametric Dynamics”, dar și de un habitaclu cu „dispunere duală”. În acest fel, designerul Peter Schreyer și echipa lui vor reuși să eclipseze competiția de pe segmentul compact al SUV-urilor de pe piața europeană.

VIDEO & FOTO Primele imagini, spectaculoase, cu noul Hyundai Tucson

„Misiunea direcției stilistice Hyundai „Sensuous Sportiness” este de a adăuga valoare emoțională experienței de condus. Designul de anvergură depășeste din nou așteptările, provocțnd astfel standardele pieței din cel mai competitiv segment al industriei”, a declarat SangYup Lee, Senior Vice President și Head of Hyundai Global Design Center.

VIDEO & FOTO Premieră mondială: Noua generație Mercedes S Class prezintă noile inovații, ecrane OLED și autonomie de nivel 3 CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Premieră mondială: Noua generație Mercedes S Class prezintă noile inovații, ecrane OLED și autonomie de nivel 3

Compania spune că mașina va fi mai mare decât generațiile anterioare, iar forma va sugerea silueta unui coupe.

Hyundai Tucson, care a fost pentru mulți ani cel mai vândut model al mărcii în Europa, a fost depășit în 2020 de Kona, modelul cu propulsie eelectrică al mărcii, care a beneficiat din plin de subvențiile acordate de guverne. După opt luni, Tucson a înregistrat 50.000 de unități vândute, o scădere de 40% față de anul trecut. Tucson este fabricat, pentru piața europeană, în uzina din Cehia a producătorului Hyundai și împarte componentele cu modelul similar de la Kia, construit în Slovacia.

VIDEO & FOTO Primele imagini, spectaculoase, cu noul Hyundai Tucson

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai tucson
noul tucson